SUSUZ İLKOKULU

Belgegeçer : (036) 264-7423
WEB https://vezirkoprususuzilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Susuz Mah. Çaltılıoğlu Sok. No49 Vezirköprü/SAMSUN
VİZYON : Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven,   Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak
MİSYON : Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş,bilimsel düşünceyi ön planda tutan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : ´Sen İste Yeter Kanser Çeker Gider´ projesinde okulumuz il 2.si olup masa tenisi ödülü kazanmıştır.

Öğretim Şekli :Okulumuzda normal eğitim uygulaması vardır.
Saatler : 08:30-14:15
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer(Kömür)
Servis : Okulumuza civar köylerden 4 servis ile öğrenci taşınmaktadır.
Ulaşım : Öğretmenlerimiz ilçe merkezinden okula kendi imkanları ile gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz ilçemizin Susuz Mahallesinde bulunmaktadır. Mahallemizin geçim kaynağı orman işleri ve hayvancılıktır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 190 Km ilçe merkezine ise 60 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzda 2 tane kadrolu öğretmen ve 1 tane de anasınıfı ücretli öğretmen görev yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :